Împreună putem crea o lume specială… Și de această dată “împreună” include și Fundația Kronospan care a răspuns pozitiv a doua oară în decurs de un an invitației noastre de a ne susține cu plăci osb în vederea îmbunătățirii condițiilor de depozitare a produselor realizate de Atelierul Rafael, precum și pentru arhivarea documentelor generate de activitatea Fundației.

Datorită faptului că în ultimul an Atelierul Rafael s-a dezvoltat foarte mult, am crescut de la 5 angajați cu dizabilități la 12, precum și am achiziționat noi capacități de producție, volumul stocurilor s-a mărit considerabil, punându-ne în situația de a găsi noi moduri de depozitare a acestora. Astfel, Fundația Kronospan ne-a furnizat 30 mp de plăci din PAL care, mulțumită voluntarilor noștri, au prins contur în rafturi de perete pentru zeci de cutii care conțin produse made by Rafael. O parte din plăci au fost folosite și pentru construcția unui dulap de birou pentru păstrarea și arhivarea sutelor de acte și documente. Chiar și volumul actelor a crescut vertiginos în ultimul timp, o dată ce am ajuns să oferim servicii specializate unui număr de peste 72 de beneficiari.

Mulțumim Fundației Kronospan, precum și tuturor partenerilor noștri care se implică în dezvoltarea Centrului de Zi și a Atelierului Proteja Rafael. Datorită vouă, visul nostru de a crea o lume specială pentru persoanele cu dizabilități prinde viață.