Esențe de primăvară

Credeați că primăvara vine…așa…de la sine? Nuuu… Ea este zidită, încet, încet, cu migală, muguraș cu muguraș, rază cu rază, zâmbet cu zâmbet, mărțisor cu mărțișor… Abia apoi ni se dezvăluie în toată splendoarea ei, ca un spectacol născător de viață, ca un izvor de fericire nebănuită. Noi suntem spectatori, actori și, în același timp, fărâme speciale ale creației, beneficiari ai Bunătății Divine, ai renașterii și ai împrospătării.

Un mic locșor în care primăvara se plămădește an după an este Atelierul Rafael. Aici iau naștere cele mai de suflet mărțișoare și de aici se răspândește satisfacția de a vesti revigorarea naturii interioare și exterioare. În acest an ne-am luat de lucru în confortul locuinței fiecăruia și am împărțit Atelierul Rafael în mai multe mici ateliere, unde mărțisoarele au răsărit din mâini și din inimi pline de speranță.

Cei care doriți să le înveseliți viața celor dragi, puteți să achiziționați mărțișoarele Rafael, duminică, din curtea bisericilor din Codlea, unde voluntarii noștri vă vor aștepta cu standuri împodobite cu toate culorile bucuriei simple de a fi. De asemenea, puteți accesa magazinul nostru online și să comandați. Ca întotdeauna, nu vom ezita să vă fim aproape.

Primăvară binecuvântată vă dorim!