Primăvară, bine ai venit în sufletele noastre!

Am fost bucuroși să fim prezenți la Târgul de Mărțișor 2018, organizat la Cantina de la Continental Powertrain Romania SRL, o firmă cu oameni dornici să cumpere mărțișoare lucrate manual de persoanele cu dizabilități, comunicativi și dechiși spre a ne susține cauza.

Oamenii fiind obișuiniți cu clasicele mărțișoare, anul acesta au fost surprinși să  vadă cât de diferite și originale sunt mărțișoarele Rafael.

Punând suflet și făurind cu spor în Atelierul Protejat Rafael, beneficiarii noștri au creat minunate produse care au încântat privirile.

Admirând fiecare detaliu al  produselor, dar atenți și la informațiile oferite despre serviciile specializate din cele două centre de zi: Centrul de Zi pentru Copii- Rafael și Centrul de Zi Rafael, oamenii au cumpărat mărțișoare doamnelor și domnișoarelor, mamelor și bunicilor.  Din vânzarea produselor, s-a adunat suma de 927 lei, pe care o vom folosi la dezvoltarea continuă a Atelierului Protejat Rafael și susținerea Centrelor de Zi Rafael, unde peste 90 de persoane cu dizabilitați beneficiază de sprijinul nostru specializat.

Le mulțumim organizatorilor pentru această colaborarea frumoasă la început de primăvară. Le dorim succes în activitățile următoare și să ne revedem cu drag.