Gala pentru Supervoluntari este, an de an, o încântare pentru toți participanții. Într-o atmosferă de elegantă sărbătoare, reprezentanții organizațiilor și voluntarii vin în fața brașovenilor și se bucură de ceea ce au realizat, fie că sunt premiați, fie că nu.

În acest an am avut fericirea de a primi titlul pentru cea mai activă organizație. Este al doilea premiu de acest fel pe care l-am primit și suntem recunoscători că eforturile pe care le-am depus în plan social au fost apreciate de organizatori. Grație unei echipe care a știut să se mobilizeze exemplar, a voluntarilor și beneficiarilor noștri, care au asigurat o dinamică extraordinară și în 2015, Fundația Rafael a devenit un actor social foarte activ în sprijinul persoanelor cu dizabilități. Am reușit să avem lângă noi oameni frumoși și firme responsabile social și să facem în așa fel încât resurse ale comunității să fie utilizate pentru ca beneficiarii organizației să aibă o mai bună calitate a vieții.

Încântați de premiu, bucuroși de compania atâtor organizații care, în egală măsură, meritau acest premiu, încurajați de sprijinul supervoluntarilor și de exemplul de eroism al semenilor noștri cu dizabilități, ca și de mobilizarea celor mai activi și mai calzi sufletește oameni din comunitate în sprijinul realizării obiectivelor pe care ni le-am propus, am privit câteva clipe trofeul și alte idei de pus în practică ni s-au născut deja în minte.

Dragi prieteni! Fiți în continuare alături de noi! Acest premiu este minunat și este al nostru, al tuturor celor care am avut un gând bun pentru persoanele cu dizabilități, dar cel mai frumos trofeu este zâmbetul fericit al unui beneficiar care a reușit.

Veniți să ne bucurăm împreună! Vă așteptăm la sediul Fundației Rafael la serbarea și la Târgul de Crăciun din 17 decembrie. Puteți, însă, veni și în orice altă zi lucrătoare. Suntem acolo și vă așteptăm cu drag să împărtășim cu voi atât bucuria premiului câștigat, cât și cea a apropierii Crăciunului alături de oameni plini de bunătate.