Balul Farmaciștilor a avut anul acesta loc în data de 13 aprilie la Lux Divina din Brașov. Un eveniment  încântător și surprinzător, mai ales prin farmecul saxofonului, care ne-a încântat încă de la începutul serii. Devine deja o tradiție ca produsele lucrate manual de persoanele cu dizabilități în Atelierul Protejat Rafael, să încânte privirile farmacișilor, iar donațiile nu au întârziat să apară.

Invitația de a fi prezenți cu standul Rafael am primit-o cu drag. Ne-am bucurat văzând cât de impresionați sunt oamenii de produsele realizate de beneficiari în Atelierul Protejat Rafael. Având scop caritabil, s-a organizat și o tombolă, iar oamenii au donat pentru o fetiță minunată care suferă de o boală genetică rară, dar și pentru copiii și adulții cu dizabilități care vin la Centrele de Zi Rafael. A fost timp și de dans și de a le povesti farmaciștilor cât de minunat este să lucrezi cu copiii cu dizabilități, să-i ajuți să se dezvolte armonios alături de ceilalți copii speciali.
Doamnele și domnișoarele au fost încântate de bijuteriile realizate. Impresionați de diversitatea produselor, care se spune că este cheia succesului, bărbații mai îndrăzneți au venit la stand, au admirat și au cumpărat doamnelor lumânări și tablouri făurite de beneficiarii noștri. Strângerea de fonduri ajută la o mai bună continuitate a programelor de terapii oferite copiilor și adulților cu dizabilități care vin zilnic la fundație pentru a reuși să-și dezvolte aptitudinile și să devină cât mai independenți.

Mulțumim doamnei Mirela Zamfirescu, președintele Colegiului Farmaciștilor din județul Brașov și tuturor oamenilor prezenți, pentru donații și pentru ocazia frumoasă de a participa la un eveniment atât de distractiv și cu oameni atât de faini.

Vă invităm să accesați MAGAZINUL Fundației Rafael și să aflați mai multe informații despre cum puteți cumpăra produse realizate manual de persoanele cu dizabilități

http://fundatiarafael.org/magazin/?layout=container&sidebar=left&columns=3