Bucurii în miezul verii, powered by April91

În perioada 9-13 iulie, beneficiarii Fundației Rafael au avut parte de o săptămână altfel, având șansa să iasă din mediul familial, să meargă în excursii și să adauge noi experiențe în sertarul cu amintiri.Toate cheltuielile de deplasare, de hrană și alte costuri adiționale au fost suportate de firma April 91.

Astfel, luni, 11 copilași au luat cu asalt Parcul Tractorul, s-au dat în tobogane, în leagăne, s-au cățărat, s-au jucat în nisip, bucuria care le-a inundat sufletul, reflectându-se și pe chipurile lor frumoase.

Excursiile au continuat, iar marți le-a venit rândul altor 8 beneficiari, adulți de data aceasta, să facă o vizită la Zoo Brașov, unde au văzut peste 100 de animale. Cu siguranță s-au întors în sânul familiei revigorați și surprinși de tot ceea ce au văzut.

Mijlocul săptămânii a venit cu surprize plăcute pentru alte 21 de persoane cu dizabilități adulte, care au mers la Castelul Peleș, un loc desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Ajunși la Reședința de vară a regilor României, la parter au vizitat Holul de onoare, Biblioteca Regală, Sălile de arme, Salonul Turcesc și Biroul Regelui. Au explorat apoi etajul întâi al Castelului, iar după toate cele văzute au spus că drumul lung și istovitor, parcurs până la castel a meritat pe deplin.

Și ziua încă nu s-a sfârșit. Totul a continuat cu o pizza mult așteptată de care toți ne-am bucurat. Până să ajungem acasă am făcut turul orașului cu trenulețul. Ce experiență inedită! Ziua a fost specială chiar și pentru beneficiarii care călătoresc mai des, deoarece nu mai fuseseră niciodată acolo.

Săptămâna noastră specială s-a încheiat joi cu o vizită a încă 9 beneficiari la Zoo Brașov. O experiență care li s-a întipărit în memorie asociată cu multă plăcere.

Toate aceste ieșiri nu ar fi fost posibile fără sprijinul și dăruirea companiei April 91. Bine ai venit, April 91, în marea familie Rafael! Mulțumim că te-ai alăturat demersului nostru, ajutându-ne să le creăm beneficiarilor noștri o săptămână altfel! Împreună am făurit pentru ei amintiri pe care le vor păstra în inimă pentru totdeauna. Te așteptăm alături de noi și în anii ce vor urma!

De asemenea, le mulțumim celor de la Castelul Peleș și de la Grădina Zoologică, pentru că ne-au permis să admirăm gratuit tot ceea ce au pregătit pentru vizitatori.

Iulia Dănilă

Fundraiser Fundația Rafael