An de an, un sponsor constant și cu mult suflet alături de noi, a fost, este și va fi Autocomexim. De când am început colaborarea, nu a existat competiție importantă la care să nu ne putem baza pe sprijinul acestei firme. Ceea ce ni se pare mereu extraordinar este că domnul Robert Potlog e, nu doar un promotor al bucuriei de a dărui, ci și un alergător în cursa pentru binele copilașilor și adulților cu dizabilități.

Dincolo de oferirea unor sponsorizări, esențială pentru noi este construirea unei relații de parteneriat între agenții economici eficienți și organizațiile nonguvernamentale care desfășoară activități cu impact direct asupra calității vieții oamenilor. Practic, o astfel de organizație devine instrumentul prin care responsabilitatea socială a agentului economic se manifestă în comunitate. Se creează, astfel, o simbioză cu efecte extraordinar de benefice pentru toți.

Această simbioză a luat ființă și s-a dezvoltat în timp între Autocomexim și Fundația Rafael. Ea s-a format mai întâi între oameni, idealuri și principii, iar apoi a devenit un monument al forței, sedimentându-se de-a lungul anilor într-un munte de încredere și entuziasm.

Mulțumim, Autocomexim! Felicitări, Robert, pentru participarea exemplară la cursa nocturnă!