Gavro, aprozarul prospețimii delicioase, sponsor al Maratonului Montan Rafael

Legumele utilizate pentru a găti celebra tocană care le-a răsfățat papilele gustative oaspeților Maratonului Montan Rafael au fost oferite și în acest an de Gavro, legume-fructe. Prospețimea și gustul acestora, savoarea pâinii, ca și căldura sufletească  a celor care trudesc în cel mai prietenos și mai familiar aprozar reprezintă, pentru noi, unul dintre secretele bucuriei celor care și-au recăpătat energia cu aburinda și hrănitoarea tocană Rafael. De asemenea, o parte dintre delicioasele fructe care i-au așteptat cu nerăbdare pe alergători la posturile de alimentare și de hidratare au fost donate cu aceeași generozitate de cei al căror magazin este atât de frumos denumit de fiecare dintre codleni “Aprozarul meu”.

Fructele și legumele pe care le găsim la Gavro provin, în mare parte, de la producătorii locali, astfel că, la scurt timp după recoltare, acestea poposesc pe rafturi, dar nu au timp să se odihnească, pentru că ajung repede în sacoșele cumpărătorilor.

Ne bucurăm că în localitatea noastră există acest magazin al oamenilor buni din comunitate, unde găsești întotdeauna vitamine în stare naturală, delicii abia culese, satisfacții hrănitoare și sănătoase. Încântător este și faptul că din magazin nu lipsesc niciodată vorba bună și zâmbetul gazdei, iar toate acestea vin în cel mai firesc mod. Oricât de abătut sau de preocupat de grijile zilnice ești când intri în aprozar, e imposibil să nu te umpli de energie și să nu te simți revitalizat imediat după ce treci pragul acestei minunate cămări a bunului gust.

Mulțumim, Gavro! E minunat că ești!