andreea fundraiserPrimăvara a făcut să răsară un nou membru în cadrul echipei executive Rafael. Până de curând voluntar dedicat, Andreea Sava a devenit, de la 1 Martie 2017, fundraiser oficial al organizației noastre. Entuziastă și cu mare drag de beneficiari, implicată în viața comunității, creativă și mereu veselă, spirit artistic, persoană empatică, perseverentă și abilă în relaționare, noua noastră colegă este cea care vă va invita să fiți părtași la construirea unei lumi speciale.

Sunt sigur că ați mai întâlnit-o pe Andreea. Își plimbă de obicei chitara cu o bucurie boemă, cântă de drag pe scenă, lângă focuri de tabără sau împreună cu copiii ori adulții cu dizabilități. Pornită pe calea muncii pentru semeni, a încercat cu degetul marea asistenței sociale, exersându-și abilitățile în instituții și organizații recunoscute pentru implicarea în comunitate. Trecând, însă, pragul Fundației Rafael…un proces ireversibil a integrat-o în modul cel mai firesc în marea familie Rafael și apoi în echipa executivă.

Cu prea sărace cuvinte, am făcut o foarte scurtă prezentare a celei care vă va aduce în inimi bucuria de a participa la efortul de integrare pe care beneficiarii noștri îl fac zi după zi. Rămâne ca voi să o descoperiți în toată bogăția unei relaționări în care sufletul, implicarea și eficiența sunt cuvintele esențiale.

Bine ai venit, Andreea! Succes în direcționarea resurselor comunității către una dintre cele mai nobile cauze: o viața mai bună pentru semenii noștri cu dizabilități!