Precum știi, ziua de 21 martie este dedicată persoanelor cu sindrom Down, iar cea de 2 aprilie persoanelor cu autism, adică unor copilași și adulți frumoși și buni, care merită tot efortul nostru.

Ne-am gândit, așadar, să facem din nou echipă. Un alergător anonim Rafael va alerga minimum 100 de km în această perioadă, iar tu, prietenul și susținătorul eforturilor noastre, vei dona pentru susținerea financiară a activităților terapeutice derulate cu ei.

Ne propunem să adunăm împreună, în această perioadă, suma de 2000 de lei. Cum vom face asta? Simplu. Tu poți dona și îl vei pune pe alergătorul Rafael la treabă. El va fi fericit să facă asta și, pentru fiecare 20 de lei donați de tine, el va alerga câte un km. În total, alergătorul Rafael și toți prietenii Rafael vor parcurge primii 100 de km de dragul beneficiarilor Rafael.

Nu e minunat să facem echipă? De când începem? Chiar de acum. Start!

Fii prezent și oferă sprijin semenilor tăi!

1km = 20 lei

Poți dona suma dorită direct la sediul nostru din Codlea, str. Libertății, nr. 22A sau în contul Fundației Rafael: RO35 RNCB 0054 0901 1247 0001 BCR Codlea, cu specificația: „Aleargă pentru Rafael!” Te vom ține la curent, km cu km și pas cu pas.