Știm că doamnelor și domnișoarelor le plac bijuteriile, indiferent de anotimp. Vara e tare plăcut să te accesorizezi, mai ales când porți o rochie colorată sau o geantă, pe care abia ți-ai cumparat-o, știind că un breloc atașat va atrage toate privirile. Bineînțeles, poți face cadouri persoanelor dragi, atât bijuterii fetelor, cât și brelocuri, băieților.

În atelierul nostru, răbdarea și dedicarea sunt cuvintele cheie, care ne aduc spor în realizarea produselor. Se lucrează individual sau în echipă, iar fiecare bucățică de material atașată, reprezintă dorința de a evolua, de a ne da seama cât de folositoare este munca depusă.

Vă invităm să ne urmăriți și să admirați produsele noastre, accesând linkul: http://fundatiarafael.org/categorii-produse/bijuterii/

Cerceii, brățările și brelocurile sunt realizate manual de persoanele cu dizabilități, iar fondurile obținute din vânzarea acestora sunt folosite atât pentru dezvoltarea Atelierului Protejat Rafael, cât și pentru susținerea Centrelor de Zi, unde 70 de persoane cu dizabilități beneficiază de sprijinul nostru specializat.