IMG_20170304_214346

Cu drag am răspuns invitației de a fi prezenți la “Balul Farmaciștilor 2017”, în seara de 4 martie. Am fost încântați să participăm la un eveniment de excepție în care au fost atât de frumos îmbinate distracția și caritatea și să constatăm că organizatorii s-au îngrijit ca una dintre vedetele serii să fie însuși standul cu produsele handmade realizate de către angajații cu dizabilități ai Atelierului Protejat Rafael.

Oamenii au dăruit zâmbete, aplauze și au participat la o tombolă, care, pe mulți dintre ei i-a ținut în suspans. Tombola a avut totodată scop caritabil, generoșii participanți adunând frumoasa sumă de 5540 de lei, care a fost dăruită în totalitate Fundației Rafael, pentru derularea de programe de dezvoltare a autonomiei personale și de integrare socială. Muzica, ținutele elegante și premiile acordate au făcut seara frumoasă. Doamnele au admirat și au cumpărat bijuterii și decorațiuni handmade. A fost o ocazie specială și pentru bărbați de a le oferi cadouri soțiilor, mai ales pentru ziua de 8 martie. Astfel, produsele realizate în unitatea protejată a organizației au fost apreciate și achiziționate de cei prezenți, adunându-se și în acest mod frumoasa sumă de 841 de lei.

Mulțumim Colegiului farmaciștilor din județul Brașov, doamnei Mirela Zamfirescu, președintele colegiului, Roșculeț Raluca, vicepreședinte, sp. Proca Aida, vicepreședinte, Stoian Claudia Ioana, Ioniță Andra, secretar general, Bartha Veronica, Găbudeanu Laura Georgiana, Kovacs Kinga, Mardale Sânziana, Nicoara Maria Cristina, sp. Tiuț Dorina Mariana, Teodora Marica, Petrișoru Carmen, pentru premiul acordat și pentru că au demonstrat încă o dată că menirea fiecărui profesionist este binele semenilor!