Ziua de 1 Iunie este încă un prilej minunat ca, noi, adulții, să le arătăm tuturor copiilor cât sunt de frumoși și de speciali pentru noi. În Codlea, parcă mai mult decât oriunde, ținem ca toți copiii să se bucure de această sărbătoare. Ne permitem să facem acest lucru pentru că avem deja 15 ani de când, împreună cu comunitatea din care facem parte, descoperim abilități extraordinare acolo unde par a fi dizabilități și transmitem lumii întregi că TOȚI COPIII SUNT COPII.

Ne-a fost atât de dor să ieșim iar în Promenadă, după doi ani în care ne-am înghesuit în online! Desigur, am avut nevoie de un sponsor care să facă posibil întregul eveniment. Nimic mai simplu, pentru că…ERTEX! Abia am scris email-ul prin care ne anunțam intenția de a organiza evenimentul, am dat un click de trimitere a lui, că am și primit răspuns.

Cum a fost la Festivalul Rafael de Ziua Copilului? Dacă i-ați întreba pe copii, cu siguranță că v-ar spune că au fost încântați. Cum altfel ar fi putut să fie, dacă trupa de teatru de păpuși “Strada” le-a oferit piesa Pinocchio, dacă au avut parte de muzică, de dansuri, de picturi pe fețișoarele deja zâmbitoare, de baloane frumos colorate ori de săpun, de jocuri sportive și de foarte multă bucurie? Putem noi să-i contrazicem pe copilași?

A fost, așadar, Festivalul Rafael pentru Copii, powered by Ertex, un eveniment pe care l-am trăit din rărunchi cu toții, pentru că, într-un fel sau altul, am rămas sau putem deveni copii. Cu atât mai mult, însă, s-au bucurat copilașii Rafael și cei de la grădinițele din Codlea, care au fost invitații noștri speciali.

Mulțumim sponsorului unic al evenimentului, Ertex, mulțumim partenerului nostru special, Primăria Codlea! Spiritul tânăr a ocupat miezul unui oraș plin de viață și ne-a oferit energie și un entuziasm de nedescris.

Copilăria este originea, călăuza și destinația fiecărui destin împlinit.