1 Iunie ne găsea, în anii anteriori pandemiei, în Promenadă, în miezul bucuriei. Anul acesta nu ne-am încumetat să ne întâlnim fizic, dar colega noastră, Daniela, a venit cu o idee, pe cât de simplă, pe atât de faină, cum sunt, de obicei ideile pe care le numim geniale. Această idee mai avea nevoie de susținere financiară și de implicarea copiilor. Toate acestea au venit. Lingemann s-a oferit să fie sponsorul principal al evenimentului, iar copiii au așteptat doar un semnal, pentru a se înscrie. Am vrea să remarcăm aici și deschiderea extraordinară pe care doamna învățătoare Ramona Dăscăleac și doamna profesoară Monalisa Hustiu o au mereu pentru acțiunile noastre, foarte mulți copilași aflând de la dumnealor despre eveniment.

Ce am făcut? Păi…am achiziționat bastonașe fluorescente, le-am împărțit copilașilor care s-au înscris și i-am invitat apoi să se filmeze în timp ce dansau pe întuneric, pe o melodie aleasă de noi. Ceea ce a urmat, a fost o explozie de entuziasm, atât în cămăruțele copiilor, cât și în toată casa, pe facebook și în inimile noastre, ale tuturor.

Am postat toate filmulețele, iar colega noastră, Adela, a făcut 3 colaje la fel de frumoase ca fiecare filmuleț în parte. Nu a fost un concurs, pentru că nu am fi avut cum să facem un clasament al frumuseților absolute pe care ni le-au dăruit copiii, dar am simțit nevoia să premiem câțiva dintre copilași. Am convenit de la început ca premiile oferite de sponsorul Lingemann să fie oferite prin tragere la sorți. Cucerită de idee și de perspectiva minunată de a le oferi fericire copiilor, firma Varta s-a alăturat lui Lingemann și a oferit încă trei premii, tot prin tragere la sorți.

Astfel, zeci de copii au fost super entuziasmați de 1 Iunie, iar 6 dintre ei s-au bucurat încă o dată, primind premiile Lingemann și Varta, de la însuși Mickey Mouse.

A fost încă un eveniment frumos, pe care l-am savurat împreună și pentru care vă mulțumim tuturor! La mulți ani, copii mici și mari!